Nazwa:
| Cena |
1. Frittura del golfo di Napoli
(krewetki, kalamary)
|
29 zł
|
2. Gamberi gratinati
(otwarte krewetki, starte pieczywo tostowe, oliwa, mięta)
|
36 zł
|
3. Orata All'acqua pazza
(Dorada)
|
45 zł
|
4. Calamari in cassuola
(kalamary, sos pomidorowy, groszek zielony)
|
25 zł
|
5. Salumi E Formaggi
(półmisek wędlin i serów włoskuch)
|
36 zł
|
6. Suprema di Tacchino con Brunoise di Carota
(pierś z indyka, marchewka, wino białe)
|
23 zł
|
7. Cotoletta alla Griglia
(kotlet wieprzowy z kością z grila)
|
16 zł
|
8. Scaloppina alla Sorrentina
(mięso wieprzowe, pomidory, mozzarella)
|
26 zł
|
9. Bistecca alla Grigilia
(mięso wołowe z grila + sałata)
|
45 zł
|
10. Carne alla Pizzaiola
(mięso wołowe w sosie pomidorowym)
|
40 zł
|